Over ons

Haagen Uitvaartverzorging is gevestigd te Didam en verzorgt uitvaarten in de gehele Liemers en in de Achterhoek. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke begeleiding die we u geven bij het regelen van de uitvaart. Volgens ons is het namelijk erg belangrijk dat nabestaanden zich vertrouwt en op hun gemak voelen tijdens het rouwproces. Zo helpen wij niet alleen met het regelen van de uitvaart, maar steunen wij u ook tijdens dit moeilijke proces.
 

Erwin en Diana Haagen

Wij zijn Erwin en Diana Haagen. Na jarenlang kennis te hebben vergaard binnen de uitvaartbranche zijn we in 2009 voor onzelf gestart onder de naam Haagen Uitvaartverzorging. Sinsdien kunnen we ons nog beter richten op de wensen van de nabestaanden. Dit is onze prioriteit nummer één.
 

Uitvaart D'n Dunsel

In 2012 hebben wij een Afscheidshuis in Didam geopend. Dit prachtige monumentale pand, genaamd D'n Dunsel, bevindt zich in een prachtige en unieke omgeving. Mede door deze mooie omgeving in Didam, kunt u op een prachtige manier afscheid nemen van uw dierbare. Meer informatie over dit prachtige pand kunt u hier vinden.
 

Gastspreker in de uitvaartbranche

Door onze werkzaamheden in de uitvaartbranche zijn wij ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche. We kunnen u daarom alles vertellen over de voorbereidingen voor een uitvaart of over de andere aspecten die van belang zijn binnen de uitvaartbranche. Erwin brengt geïnteresseerden dan ook graag de nodige vakkennis bij door als gastspreker langs te komen op evenementen en/of andere informatiedagen.

Mocht u hier interesse in hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 (0) 800 02 33 008 of mailen naar info@haagenuitvaartverzorging.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op!