Afscheidshuis D'n Dunsel

Begin 2012 hebben wij de deuren geopend van het monumentale pand D'n Dunsel. Deze statige villa midden in Didam heeft een rijke historie met verschillende functies en doet nu dienst als Afscheidshuis. De locatie van dit prachtige pand is uniek in de omgeving.

Afscheidshuis D'n Dunsel kunt u gebruiken voor onder meer de laatste verzorging, de condoleance en de koffietafel. Daarnaast hebben we een speciale ruimte gecreëerd voor de laatste verzorging en de aankleding van uw dierbare. Verder heeft ons Afscheidshuis een 24-uurs opbaarkamer en een mooie ruimte om een koffietafel te nuttigen.

Wanneer u interesse heeft in een rondleiding of graag meer informatie wilt over ons Afscheidshuis kunt u ons gerust bellen of mailen voor een afspraak.

Bel bij overlijden: 0316-223936

Routebeschrijving

Haagen Uitvaartverzorging bevindt zich in de Raadhuisstraat 11 te Didam. In de Achterhoek en in de Liemers wordt dit dorp ook wel "Diem" genoemd. De routebeschrijving naar Afscheidshuis D'n Dunsel vanuit Doetinchem vindt u door deze link te volgen. Mocht u niet in het bezit zijn van een auto en/of rijbewijs kunt u via het openbaar vervoer (OV) voor de deur uitstappen. Wanneer u vanuit Montferland, Zevenaar of vanuit andere locaties in Gelderland ons Afscheidshuis wilt bezoeken kunt u altijd contact met ons opnemen via 0800-0233008 (gratis) of 0316-223936. Mailen is ook mogelijk via info@haagenuitvaartverzorging.nl.

  
 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!