Uitvaart in de Liemers

Waar kunt u terecht in voor een uitvaart in Zevenaar en omgeving?

Opbaren overledene

Wij vinden het belangrijk dat u zelf op gepaste wijze afscheid kan nemen van uw dierbare, maar dat ook vrienden, familie en andere nabestaanden de overledene kunnen bezoeken. Het is mogelijk dat u uw dierbare bij u thuis laat opbaren. U kunt dan zelf bepalen op welke tijdstippen u bezoek wil ontvangen.
 

Afscheidshuis D’n Dunsel en Afscheidshuis Angeroyen

Afscheidshuis D'n Dunsel is een bijzonder monumentaal pand op een prachtige locatie in Didam. Ons rouwcentrum is makkelijk te bereiken vanuit veel plekken in De Liemers. Vanuit Zevenaar is het bijvoorbeeld maar een paar minuten rijden. Begin 2013 hebben wij het pand opengesteld als afscheidshuis. In de villa zijn rouwkamers ingericht waar u zelf de sleutel van ontvangt, zodat u de overledene 24 uur per dag kunt bezoeken. Er is een ruimte waar de overledene gewassen en aangekleed kan worden en een condoleance-ruimte. 
 

Begin 2021 hebben wij de deuren geopend van het monumentale pand Angeroyen. Deze statige villa midden in Loo heeft een rijke historie met verschillende functies en doet nu dienst als opbaarlocatie. De locatie van dit prachtige pand is uniek in de omgeving.

Afscheidshuis Angeroyen kunt u gebruiken als 24-uurs opbaarlocatie. 

 

Hoe kunt u de uitvaart zo goed mogelijk laten verlopen?

Om een uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen komen veel (bij)zaken kijken. Wij proberen u hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Haagen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten van de Achterhoek tot Arnhem, van de Betuwe tot Nijmegen en verder. Maak bij ons een melding via de contactpagina dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak kunnen we de wensen van u of uw dierbare bespreken en zorgen we samen voor een mooi afscheid.

Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek. Neem direct contact met ons op.  

 

Uitvaartverzorging- en begeleiding in Montferland, De Liemers en De Achterhoek

Ons afscheidshuis staat in Didam, maar wij zijn niet alleen actief in de Gemeente Montferland. Ook in de hele regio De Liemers en in een deel van De Achterhoek kunt van onze uitvaartdiensten gebruik maken. Dus ook in plaatsen als Zevenaar, Duiven, Westervoort, Doesburg, Doetinchem, Zeddam, Angerlo, 's Heerenberg, Wehl, Beek en Gaanderen staan wij voor u klaar. 

Wilt u weten of wij ook in regio actief zijn? Neem dan contact met ons op.